ماه رمضان 94

ماه عسل 94,دعاهای ماه رمضان 94,سریال های ماه رمضان 94

ماه رمضان 94

ماه عسل 94,دعاهای ماه رمضان 94,سریال های ماه رمضان 94

دعاهای ماه رمضان 94 و اوقات شرعی و احکام و اخبار ماه رمضان 94
پیوستن به خبرنامه

شما از طریق خبرنامه ی زیر میتوانید در سریع ترین زمان ممکن گلچینی از مطالب را در ایمیل خود دریافت کنید.

 

روش تهیه حلوای بادام برای ماه رمضان 94

آموزش تهیه حلوای ماه رمضان 94

آموزش و روش تهیه حلوا برای ماه رمضان 94

جدیدترین دستور پخت حلوا برای ماه رمضان 94

حلوای خوشمزه ماه رمضان 94

دستور تهیه و روش تهیه حلوای ماه رمضان 94

حلوای بادام ویژه ماه مبارک رمضان

 با سلام خدمت تمامی بازدیدکنندگان عزیز و همراهان وبلاگ رمضان 94 امیدواریم حالتان خوب باشد و روزه نمازهایتان قبول درگاه حق تعالی . در این مطلب ما برای شما دستور پخت و روش تهیه یک حلوای خوشمزه را آماده کرده ایم که میتوانید از آن استفاده کنید.

مواد لازم:

 

 

آرد سفید
500 گرم
روغن یا کره
350 گرم
پودر قند
500 گرم
پودر زنجبیل
2 قاشق سوپ خوری سرخالی
خلال بادام 100 گرم
پودر قند ،پودر کاکائو و پودر پسته برای تزیین

 



طرز تهیه :

 

در تابه ای آرد را روی حرارت ملایم بدون کره تفت می دهیم تا زمانی که کرم رنگ شود.آرد تفت داده شده را الک می کنیم تا بدون گلوله باشد. تابه را دوباره روی حرارت ملایم گذاشته ، کره یا روغن را به آن اضافه می کنیم و مرتب هم می زنیم. هل ،زنجبیل و خلال بادام را به مخلوط آرد و کره می افزاییم و کمی تفت می دهیم. در نهایت پودر قند را الک می کنیم تا کاملاَ نرم شود. سپس به مواد اضافه می کنیم.ظرف محتوی حلوا را از روی حرارت بر می داریم و مواد را مرتب هم می زنیم تا خوب با هم مخلوط شوند. از حلوا درون ظرف مناسبی که چرب کرده ایم می ریزیم ، با پشت قاشق آن را صاف می کنیم و ظرف را تکان می دهیم تا همه ی مواد به طور یکنواخت پخش شود. اجازه می دهیم حلوا در دمای اتاق خنک شود. بعد از سرد شدن ،روی حلوا را با کارد و خط کش به شکل چهار گوش یا لوزی برش می دهیم.

 


روش برش زدن و چیدن حلوا :


هنگام خارج کردن حلوا از سینی و منتقل کردن آن به سینی دیگر ممکن است ردیف اول آن خرد شود ؛بنابر این به نکات زیر توجه کنید:


کارد کوچکی را به طور افقی زیر ردیف دوم انداخته و بکشید تا برش های حلوا از سینی جدا شود . بعد برش ها را در سینی دیگری ،کنار هم بچینید. دو تکه کاغذ به طول سینی ببرید ، یک تکه آن را روی نیمی از حلوابگذارید. روی نیمه ی دیگری از حلوا که با کاغذ پوشیده نشده است را با چایی صاف کن خاکه قند بریزید و بعد با کاغذ روی آن را بپوشانید . نیمی از حلوا را با کاغذ پوشانده بودید با چایی صاف کن پودر کاکائو بپاشید . این عمل را آنقدر تکرار کنید تا همه ی قسمت های حلوا با پودر قند و پودر کاکائو تزیین شود . کمی پودر پسته روی حلوا بریزید و سفره ی افطار خود را با این دسر خوشمزه تزیین کنید.

 

توجه: این حلوا را می توان درون کاغذهای مخصوص قرار داد.

 

 

حلوای بادام ویژه ماه مبارک رمضان

 روش تهیه حلوای بادام برای ماه رمضان 94

روش تهیه حلوای خوشمزه برای ماه رمضان 94

حلوا برای افطاری ماه رمضان 94

دستورپخت جدید برای حلوای بادام برای ماه رمضان 94

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی