آموزش تهیه حلوا برای ماه رمضان 94
روش تهیه حلوای بادام برای ماه رمضان 94
آموزش تهیه حلوای ماه رمضان 94
آموزش و روش تهیه حلوا برای ماه رمضان 94
جدیدترین دستور پخت حلوا برای ماه رمضان 94
حلوای خوشمزه ماه رمضان 94
دستور تهیه و روش تهیه حلوای ماه رمضان 94
با سلام خدمت تمامی بازدیدکنندگان عزیز و همراهان وبلاگ رمضان 94 امیدواریم حالتان خوب باشد و روزه نمازهایتان قبول درگاه حق تعالی . در این مطلب ما برای شما دستور پخت و روش تهیه یک حلوای خوشمزه را آماده کرده ایم که میتوانید از آن استفاده کنید.
مواد لازم:
آرد سفید |
500 گرم |
روغن یا کره |
350 گرم |
پودر قند |
500 گرم |
پودر زنجبیل |
2 قاشق سوپ خوری سرخالی |
خلال بادام | 100 گرم |
پودر قند ،پودر کاکائو و پودر پسته | برای تزیین |
طرز تهیه :
روش برش زدن و چیدن حلوا :
هنگام خارج کردن حلوا از سینی و منتقل کردن آن به سینی دیگر ممکن است ردیف اول آن خرد شود ؛بنابر این به نکات زیر توجه کنید:
کارد کوچکی را به طور افقی زیر ردیف
دوم انداخته و بکشید تا برش های حلوا از سینی جدا شود . بعد برش ها را در
سینی دیگری ،کنار هم بچینید. دو تکه کاغذ به طول سینی ببرید ، یک تکه آن را
روی نیمی از حلوابگذارید. روی نیمه ی دیگری از حلوا که با کاغذ پوشیده
نشده است را با چایی صاف کن خاکه قند بریزید و بعد با کاغذ روی آن را
بپوشانید . نیمی از حلوا را با کاغذ پوشانده بودید با چایی صاف کن پودر
کاکائو بپاشید . این عمل را آنقدر تکرار کنید تا همه ی قسمت های حلوا با
پودر قند و پودر کاکائو تزیین شود . کمی پودر پسته روی حلوا بریزید و سفره ی
افطار خود را با این دسر خوشمزه تزیین کنید.
توجه: این حلوا را می توان درون کاغذهای مخصوص قرار داد.
روش تهیه حلوای بادام برای ماه رمضان 94
روش تهیه حلوای خوشمزه برای ماه رمضان 94
حلوا برای افطاری ماه رمضان 94
دستورپخت جدید برای حلوای بادام برای ماه رمضان 94