آموزش روش تهیه سوپ برای ماه رمضان 94
سوپ غلات برای ماه مبارک رمضان 94
سوپ برای افطاری ماه رمضان 94
آموزش طرز تهیه سوپ برای ماه رمضان 94
آشپزی ماه رمضان 94
در این مطلب ما به شما آموزش طرز تهیه ی سوپ غلات یکی از سوپ های خوشمزه مخصوص ماه مبارک رمضان برای افطاری را می دهیم امیدواریم از خوردن آن لذت ببرید و ما را نیز فراموش نکنید از دعای خیرتان.
مواد لازم :
ذرت کنسروی |
دو قاشق غذاخوری |
گندم پوست گرفته شده |
دو قاشق غذاخوری |
برنج |
یک قاشق غذاخوری |
جو پرک |
دو قاشق غذاخوری |
هویج نیم پز شده |
سه عدد |
جعفری خرد شده | دو قاشق غذاخوری |
کره یا روغن | یک قاشق غذاخوری |
نمک | به میزان لازم |
طرز تهیه :
غلات را از قبل خیس کرده، سپس گندم را پخته و برنج را به آن اضافه میکنیم تا برنج بپزد. جو پرک و ذرت را همراه هویج خرد شده به سوپ اضافه میکنیم، سپس مقداری نمک زده و کمی جعفری به آن میافزاییم. پس از چند جوش سوپ آماده است.
سوپ برای ماه رمضان 94
سوپ غلات مخصوص ماه رمضان 94
جدیدترین سوپ ها برای ماه رمضان 94
آشپزی ماه مبارک رمضان 94